Csokrom, csokrom, mondd meg nékem...
top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Csokrom, csokrom, mondd meg nékem...

Igaz még messze van a tavasz, de ebben a szürke, ködös időben, talán jobban megmelengeti mindenki szívét az alábbi kis válogatás/blogbejegyzés.

Nagyon nem kell találgatni, hogy miről is fog szólni a poszt, mert szerintem már kitaláltátok a képek láttán, igen, hát persze a menyasszonyi csokrokról.

Nem, mondom, hogy irdatlan mennyiségű esküvő van mögöttem, de pont elég ahhoz, hogy több fajta csokorral is legyen szerencsém találkozni. :)

Illetve mivel mi is esküvő előtt állunk és ehhez a részhez még nem érkeztünk el, ezért nekem is nyújt talán majd egy kis segítséget az írásom. A poszt végére majd teszek pár képet, hogy én mit is képzeltem el, hátha ez is inspirálni fog benneteket és segít döntést hozni.

Első

Éppen csak belecsöppentem a legelső esküvőmbe, amikor is az álomcsokorral találtam magam szembe! Az a rózsaszínes, lilás színkavalkád, a menta zöld színű nyuszi füllel, maga volt a tökély! Top háromban nálam még mindig benne van!

Természetesen

Csupa báj kis csokor, ha jó megnézed! Valami gyönyörű színe van a rózsának, igazi púderrózsaszín, vagy én nem is tudom, mert annyira lágy, de pont ettől olyan szép! A csokor egyszerre elegáns a rózsától és kicsit játékos, bohókás a margarétáktól, pont olyan mint Helga!

Színre, szín

Ezen az esküvőn a sárga - narancssárga és a rózsaszín hármas dominált, amely egy csodálatos összképet alkotott. Ebbe beletartozott a csokor, a csuklódíszek, az asztaldekoráció, a torta és a menyecskeruha is és még a fotósarok dekorációja is ezzel harmonizált. Lehet, hogy majd lesz erről is egy külön bejegyzés, szeretnétek? :)

Csepp(nyi) csokor

Ilyen sűrűségű és nehézségű csokorral még nem találkoztam! Kalapomat megemelem Vali előtt, hogy egész nap ezzel a csokorral állta a sarat! Rózsák, orchideák is kitudja milyen kis csodás virágok díszítették még a csokrot.

Szerelem

Ennek a csokornak is sikerült első látásra elbűvölnie engem!

Szűk körben megtartott polgári esküvőn díszítette a menyasszonyt ez a pompás alkotás, még szerencse, hogy rá lett beszélve, hogy legyen csokra! Akármilyen kicsike is az esküvő, a csokornak ott a helye!

Selyem

Egyre trendibbek az "örök" csokrok, közülük is a selyemcsokrok, amely Esztiék esküvőjét is ékesítette!

Első ránézésre szolid kis csokornak tűnik, de ha közelebbről megnézzük, akkor láthatjuk, hogy mennyire aprólékosan kidolgozott, gyöngyökkel tűzdelt, csipkével szegett és egy kis köves brossal is díszített műalkotásról van itt szó. Örök emlék tud maradni az esküvőről!

Minimal

A menyasszonyi ruhával összhangban, a letisztultságot sugallta ez az egyszerű, de annál elegánsabb kálacsokor, melyet egy selyemszalag, egy kis csipke és gyöngyök díszítettek. Erre mondják; a kevesebb néha több. Ne félj az egyszerű variációktól, azok is fantasztikusan tudnak mutatni!

Orchidea & rózsa

Egy, a megszokottól eltérő formájú csokorral is volt szerencsém találkozni, aminek a virágos része gömb alakú volt, tele vajszínű rózsával és megtűzdelve orchideával. A csokor felső része után jött a rafináltság! Gyönyörű kis bross díszítette a selyemszalagot, melyből lefelé omlott - mint kiderült - a medvefű, amelyen kis gyöngyök ültek felfűzve.

Trendi

Egy decemberi esküvőről hoztam ezt a képet nektek. Nekem nagyon tetszenek benne a pasztel színek, de ugyanakkor egy-két helyen van benn az ünnepre utaló színű virág is.

A csokor igazi trendi színekből állt össze, mert 2015-ös év színe volt a Marsala, ez a bordós árnyalat és 2016 egyik színe pedig a rózsakvarc szín lett, a derűs kék mellett.

Én imádtam ezt a csokrot és szerencsére a Menyasszony is!

Helyszín: Centrum panzió, Szentendre

Insipuráció

Szóval, én valami hasonlókban gondolkozom.:)

Képek: Pinterest


Remélem tudtam segíteni, ötletelni a nagy nappal kapcsolatosan!

Hamarosan Vőlegények kitűzőit is lajstromba veszem!


Üdv:

Kriszta



bottom of page