top of page

MAGAMRÓL

Esküvői fotózás és minden más

Ki is van a kamera mögött? Less be a kulisszák mögé!

Potré.jpg

Hmmm... ezt a lépést már csak meg kellett lépnem, vagyis megírni a Rólam részt. Sokszor nekiálltam és lefirkáltam mondatokat, hogy ezt, meg ezt is beépítem ide, de persze ezek, csak elkallódtak. 
 
Sokszor kérdezik, mióta is fotózom.
Erre általában ezt a választ szoktam, adni, hogy az attól függ:
 
1. Kb. általános 5. óta, amióta a kezembe került Anya kis fehér kompakt Kodak gépe és elkezdtem magammal vinni minden osztálykirándulásra,osztálybulira.Én voltam az ügyeletes fotós, minden megmozduláson.

 

2. 2012-ben lett meg az első DSLR gépem, előtte volt egy filmes tükörreflexes, amit annyira sokat sajnos nem használtam, de  a hangjába, a tükör felcsapásának zajába szerelmes voltam! De visszatérve, 2012-ben a digitális világ előnyeit kihasználva belevetettem magam a fotózásba és eljártam minden különös, különleges eseményre, amiről, úgy gondoltam, hogy mást is érdekelhet. Azt viszont leszögezem, hogy nem a gép megvételének pillanatában készítettem el FB oldalamat, hanem majd egy évre rá, amikor legfőbb kritikusom, a Párom azt mondta, mostmár szerintem kellene egy oldalt csinálnod. Köszönöm....
 
Remélem ha megnézed a munkáimat te is megtisztelsz a bizalmaddal és mindkettőnk számára egy maradandó élménnyel, képsorozattal leszünk gazdagabbak.
 
Veletek élem meg a pillanatot!
 
Kriszta
 
 
 

Bella Dóra Fotó
Reményi_Petra_fotó
Reményi_Petra_fotó

Bella Dóra Fotó

Reményi Petra

bottom of page