top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Miért ne adj fotózást ajándékba?

Gondolom meglepő a kérdésem miért is ne adjunk ajándékba fotózást, de valljuk be ennél árnyaltabb lesz a válasz, szóval rá is térek.


Egy fotózás sose legyen eltitkolva, rögtönzött ajándék, hogy "Na megjöttünk drágám, páros-, glamour, stb. fotózásra hoztalak!", mert erre készülni kell, főleg a lányoknak, ruha, haj, smink esetleg Pinterest bújása és maga a várakozás izgalma is egy fontos összetevő.


Tudom, hogy azt lehet gondolni, hogy minden nő örülne, ha a párja mondjuk Valentin-nap helyett elvinné őket, egy meglepetés fotózásra, de ki kell az urakat ábrándítsam, mert nagyon nagy százalékban nem sülne e​​l jól a meglepetés.


Azt meg senki nem akarja, főleg én, hogy valaki kényelmetlenül érezze magát nálam és rossz élménnyel távozzon a fotóstúdióból.


Azt szeretném, ha itt a legjobb formátokat tudnátok hozni, egymásra és a fotózásra tudnátok hangolódni és egyrészt mindenkinek az előzetes beleegyezése is szükséges ehhez, mert valljuk be a képmáshoz való jogról nem jó kényszer alatt dönteni és nem is kell!


Úgyhogy inkább azt ajánlom, hogy ha szeretnéd a párodat meglepni egy páros vagy glamour fotózással (ami szintén nem ajánlott ajándékba, mert ehhez nagy elhatározás kell egy nő számára), akkor azt ajándékutalvány formájában tegyed, egy kellemes vacsora kíséretében, hogy a másik igazán a legjobb formáját tudja hozzám hozni!

Remélem segítettem, hogy hogyan is lepd meg a szerelmedet, szerettedet, Valentin-napra, születésnapra vagy más alkalomra!


Lepsényi fotóstúdiómban lehetőség van ajándékutalvány vásárlására, díszdobozzal.


KrisztaComentarios


bottom of page