top of page
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Boróka a pocaklakó és családja

Kedves Olvasó,

Egy kis előtörténet a fotózáshoz:

Dórival igazából születésünk óta ismerjük egymást, jobban mondva, Dóri születése óta, mert ő a fiatalabb... és hát technikailag nem ismerhetjük egymást addig, amíg mindketten nem vagyunk kint a Nagyvilágban.

Kis korunkban sokszor találkoztunk, aztán mindenki ment a maga útján, ahogy elmúltak az "eresszük össze a gyerekeket" látogatások.

Aztán egy pár éve az FB -n felvettük egymást ismerősnek és láttam elkezdődött a Nagybetűs Élet, férjhez ment, aztán jött az első baba és most a második, Boróka.

Teljesen véletlen nyáron összefutottunk az utcán és felvetettem, hogy mi lenne, ha megörökíteném őt/őket és nagy örömömre igent mond Dóri!

Így jutottunk el augusztus végére, oda, hogy összehozzunk egy röpke fotózást.

Fotózásról:

Mint, ahogy előbb is írtam elég röpkére sikerült a fotózás, az átlagosnak mondható 4 óráimhoz képest, csupán 1 óra állt rendelkezésemre, hogy épkézláb képekkel térhessek haza, de szerintem sikerül megoldanom a helyzetet.

Volt egy pár kép a fejemben, amiket szerettem volna megvalósítani és sikerült is, de mint mindig, a dolog hozta magát és úgy lettek az igazán jó képek.

Képek itt.


bottom of page